Başakşehir Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda teknolojiyi süratle uygulayan bütün yenilikleri topluma aktaran, piyasa ihtiyaçlarına cevap veren, Mesleki Eğitim Merkezleri arasında aranılan ve tercih edilen kurum olmak.

Misyon: Halkımızın yaşam kalitesini ve toplumsal refah seviyesini arttırmak için; Tüm öğrencilerimizi bilgili, becerikli, meslek ahlakını benimsemiş, kişisel yeterliliklerini tamamlamış bireyler olarak yetiştirmek, hizmet alanımız içerisine giren tüm işletmelerde çalışan kişilerin mesleki gelişimlerini sağlayarak belgeli bir toplum oluşturmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: MERKEZİ KLİMA SİSTEMİ.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://basaksehirmem.meb.k12.tr

Adres - İOSB MAH. Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi, Site Camii Alt Katı, İkitelli Başakşehir / İstanbul

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ - BAĞCILAR GÜNGÖREN SANAYİ SİTESİ SİTE CAMİİ ALT KATI.

Ulaşım İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ - BAĞCILAR GÜNGÖREN SANAYİ SİTESİ SİTE CAMİİ ALT KATI.OKULUMUZA TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE ULAŞİLABİLMEKTEDİR. Bakırköy Kayaşehir 79B 98H 78H Otobüsleri ile Yenibosna ve Bakırköy´den sürekli İETT otobüsü vardır.Ayrıca Kirazlı Başakşehir Metrosuda yakındır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 25 km ;İlçe merkezine 5 km